ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποκάλυψη Ντόρας: Το ’15 φτάσαμε κοντά σε μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Αποκάλυψη Ντόρας: Το ’15 φτάσαμε κοντά σε μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ Κύριο

12:45 - 16 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στον ορυμαγδό των ημερών, λέγονται κάποιες φορές πράγματα που περνούν απαρατήρητα αν και είναι σοβαρά και σημαντικά. Όπως αυτό που είπε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή του Action 24.

Σχολιάζοντας κάποιες αναφορές συνομιλητών της στην βραδινή αυτή εκπομπή κι ειδικότερα μία άποψη για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μεγάλο συνασπισμού μετά τις εκλογές, δηλαδή την συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας, η πρώην υπουργός Εξωτερικών απέρριψε το ενδεχόμενο κατηγορηματικά και έριξε μία μικρή βόμβα.

Είπε συγκεκριμένα, ότι το 2015 και έπειτα από την καταστροφική Βαρουφακιάδα θα μπορούσε να έχει γίνει μεγάλος συνασπισμός, αλλά ο κ. Τσίπρας ενέπαιξε την αντιπολίτευση και προτίμησε να πάει σε εκλογές. Είναι κάτι που είχε κυκλοφορήσει ως δημοσιογραφική πληροφορία, αλλά ουδέποτε είχε επιβεβαιωθεί επισήμως και δημοσίως από κάποιο πολιτικό πρόσωπο.

Από τα λεγόμενα της κυρίας Μπακογιάννη βγήκε το συμπέρασμα ότι είχαν γίνει και σχετικές συζητήσεις και μάλιστα αρκετά προχωρημένες, ενώ στην απορία που εξέφρασαν οι συνομιλητές της είπε: «Καλά εσείς δεν ζούσατε σε αυτήν την χώρα;» και έκλεισε την συζήτηση…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:11 - 16 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.