ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί «ξύνισε» ο Δεληβοριάς μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη;

Γιατί «ξύνισε» ο Δεληβοριάς μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη; Κύριο

13:32 - 17 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μία διαφορετική συνάντηση με καλλιτέχνες, δημιουργούς – τραγουδοποιούς είχε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θέμα της ήταν η επίλυση του θέματος των πνευματικών δικαιωμάτων, μία εκκρεμότητα που παραμένει μετά το σκάνδαλο ΑΕΠΙ, αφότου διαλύθηκε η εταιρεία και η κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε διάφορες μεθοδεύσεις και τακτοποιήσεις χωρίς επαρκές θεσμικό πλαίσιο.

Στην συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και την αρμόδια τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν παρόντες 10 συνθέτες, τραγουδιστές και δημιουργοί και έπειτα από αυτήν δημοσιοποιήθηκε ένα σποτάκι με πλάνα από την συζήτηση, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης περιγράφει το θέμα της κουβέντας.

Κάποια στιγμή ο Πρόεδρος της ΝΔ λέει στο σποτάκι: «Τους ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου. Διότι με κάποιους δεν έχουμε προφανώς κοινές πολιτικές αφετηρίες. Όμως μας ενώνει ο κοινός στόχος. Να στηρίξουμε το ελληνικό τραγούδι».

Τα πλάνα που μαγνητοσκοπήθηκαν δεν λήφθηκαν από κάποια κρυφή κάμερα, ενώ σε φωτογραφικά στιγμιότυπα όλοι μαζί ποζάρουν στον φακό.

Για κάποιο λόγο όμως, ο Φοίβος Δεληβοριάς δεν άντεξε την δημοσιοποίηση, θεωρώντας ότι γίνεται προεκλογική εκμετάλλευση από τον κ. Μητσοτάκη.

Και έκανε μία εκτενή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου εμφανίζεται ως και επιθετικός και λέει μεταξύ των άλλων:

«Θα ήθελα λοιπόν να διαχωρίσω τη θέση μου από την χρήση της εικόνας μου σε ένα σποτ που κύριος σκοπός του είναι η προεκλογική χρήση. Επειδή δεν έχει δε χρησιμοποιηθεί ποτέ η εικόνα μου σε προεκλογικό σποτ οποιουδήποτε κόμματος, παρακαλώ να αποσυρθεί».

Προφανώς κάτι άλλο έχει συμβεί, κάποια κυβερνητική ή αντίδραση ίσως, που να επηρέασε τον κ. Δεληβοριά;

Διότι κατά τα άλλα, η υπεραντίδρασή του δεν μπορεί να εξηγηθεί. Θα μπορούσε να μην έχει πάει καν στην συνάντηση, ή τέλος πάντων να μην έχει ποζάρει στην κάμερα και να κάνει εκ των υστέρων τον ενοχλημένο «για την χρήση της εικόνας του»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.