ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι Παρίσια, τι Πατήσια...

Τι Παρίσια, τι Πατήσια... Κύριο

14:10 - 17 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Συμβαίνουν κι αυτά, ειδικώς μέσα στην αγωνία της δημοσιότητας των κοινωνικών δικτύων, που για τους πολιτικούς είναι μία υποχρέωση και μάλλον τους φορτώνει με άγχος και πίεση. Όσους τουλάχιστον διαχειρίζονται μόνοι τους τους σχετικούς λογαριασμούς.

Ενώ όλοι έσπευδαν από το βράδυ της Δευτέρας να εκφράσουν την θλίψη τους για την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, μία ανάρτηση Ελληνίδας βουλευτή έγινε αντικείμενο σχολιασμού και διακωμώδησης, καθώς είχε κάτι τουλάχιστον παράδοξο.

Ηταν η εκδήλωση συμπαράστασης της Ευης Χριστοφιλοπούλου, στην οποία η Παναγία τω  Παρισίων είχε γίνει... Παναγία των Πατησίων, είτε λόγω βιασύνης, είτε λόγω παρέμβασης του αυτόματου διορθωτή κειμένου που κάποιες φορές ομολογουμένως κάνει «θαύματα».

«Η Παναγία των Πατησίων όπως δεν θα την ξαναδούμε ποτέ! Το πλήγμα στην πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης είναι πλήγμα στις καρδιές μας», έγραψε στην ούτως ή άλλως κάπως αμήχανη ανάρτησή της η κ. Χριστοφιλοπούλου και για μερικά λεπτά η θλίψη για την καταστροφή της Νοτρ Νταμ στάθηκε αφορμή για τον γνωστό χαβαλέ στα κοινωνικά δίκτυα.

Λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ διόρθωσε το κείμενο και η τάξη αποκαταστάθηκε.patisiaparisi

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.