ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι σύντροφοι χτυπάνε τον Κουρουμπλή, με την Κουντουρά δεν τρέχει τίποτε…

Οι σύντροφοι χτυπάνε τον Κουρουμπλή, με την Κουντουρά δεν τρέχει τίποτε… Κύριο

17:16 - 17 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχει λεχθεί επανειλημμένως, αλλά θα το βλέπουμε και θα το ακούμε όλο και συχνότερα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές: τα συντροφικά μαχαιρώματα είναι πολύ επώδυνα και ενδεχομένως μοιραία.

Εν όψει λοιπόν ευρωεκλογών η σφαγή μεταξύ των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει. Και πρώτο θύμα είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή την ατυχή εκείνη επιλογή του να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τον Αμβρόσιο.

Αρχικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντώνης Ρέλλας επιτέθηκε στον Κουρουμπλή, έπειτα ο επίσης υποψήφιος Αρβανίτης και ο επόμενος στην σειρά ήταν ο Στέλιος Κούλογλου, που τα είπε και πολύ χοντρά (στο News247):

«Κατά την γνώμη μου ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος που μας εξέθεσε όλους. Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του κάτι που δεν έχει κάνει. Είτε παραιτούμενος από το ευρωψηφοδέλτιο είτε το λιγότερο αναγνωρίζοντας ανοιχτά το λάθος του. Η δική μας κουλτούρα στην Αριστερά επιβάλλει να παραδεχόμαστε το λάθος μας όταν το κάνουμε. Ο κ. Σημίτης δεν παραδέχθηκε ποτέ τις ευθύνες του για το πάρτι που συνέβαινε επί εποχής του. Εάν ο κ. Κουρουμπλής δεν παραδέχεται το λάθος του, τι θέση έχει στο ευρωψηφοδέλτιο;».

Έχουν βάλει λοιπόν όλοι στην μέση τον Κουρουμπλή και τον βαράνε για την συνάντηση με τον Αμβρόσιο.

Για την Κουντουρά όμως που επίσης συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε γιατί δεν λένε τίποτε; Για εκείνην δεν ισχύει η απορία «τι θέση έχει στο ευρωψηφοδέλτιο;».

Ή μήπως μαζεύονται σιγά σιγά πολλά βαρίδια και γίνεται το ψηφοδέλτιο… διάτρητο;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.