ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παλικάρια Πολάκης-Καμμένος, στο ταμπούρι της βουλευτικής ασυλίας

Παλικάρια Πολάκης-Καμμένος, στο ταμπούρι της βουλευτικής ασυλίας Κύριο

13:53 - 18 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Παύλος Πολάκης είναι παλικάρι. Και το δείχνει καθημερινώς. Εχει οχυρωθεί στα χαρακώματα του Facebook απ’ όπου καθυβρίζει όποιον του καπνίσει και κυρίως τον Αδωνη και τον Λοβέρδο. Εσχάτως και τον Καμπουράκη. Η μάχη του είναι σκληρή και γενναία.

Όταν όμως γίνεται καμιά μήνυση εναντίον του για τις βρισιές που εκτοξεύει ή για συκοφαντική δυσφήμιση, η παλικαριά του Πολάκη φτάνει σε άλλα επίπεδα. Τέτοια, που οχυρώνεται και πίσω από την βουλευτική του ασυλία και αρνείται την άρση της. Κατά τα όσα λέει δε, το βρισίδι και το ξεκατίνιασμα στο facebook εντάσσεται στα υπουργικά του καθήκοντα.

Ετσι, την Πέμπτη που εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής όπου συζητήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του κατόπιν μήνυσης που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Αδωνις Γεωργιάδης για συκοφαντική δυσφήμιση, αρνήθηκε. Το ίδιο έκανε και ο Πάνος Καμμένος, κατά του οποίου έχει καταθέσει μήνυση ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης. 

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής, ο κ. Πολάκης είπε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του διότι η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και συνεπώς πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών και συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης. Δηλαδή να κινηθεί η διαδικασία του (κατά τα λοιπά και κατά τον ΣΥΡΙΖΑ κατάπτυστου άρθρου 86 του Συντάγματος) και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Κατά τα όσα μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε την μήνυση Γεωργιάδη «φθηνό αντιπερισπασμό» και δήλωσε υπερηφάνως: «Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:34 - 18 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.