ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λεβέντης πήρε Σόμερ και Ρωμανιά για τις ευρωεκλογές

Ο Λεβέντης πήρε Σόμερ και Ρωμανιά για τις ευρωεκλογές Κύριο

15:03 - 19 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η εμπλοκή των ηθοποιών, των αθλητών και εν γένει των celebrities στην πολιτική είναι ένα φαινόμενο δεκαετιών.

Όλα τα κόμματα κάπως, κάποια στιγμή αναζητούν κάποιον αναγνωρίσιμο να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια, μπας και τραβήξουν καμιά ψήφο παραπάνω.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ηθοποιοί υπάρχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ (Πέγκυ Σταθακοπούλου), πιθανώς του ΣΥΡΙΖΑ (Αλέξης Γεωργούλης – θα το μάθουμε την Δευτέρα), και την ρελάνς έκανε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όπως ανακοινώθηκε υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Σόμερ, διάσημος ζεν πρεμιέ προηγούμενων δεκαετιών, που έγινε γνωστός από το σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Η αγάπη ήρθε από μακριά». Όπως θα θυμούνται όλοι και κυρίως όλες, υποδυόταν τον Αλβανό τον οποίο ερωτευόταν η Ελληνίδα Λίνα Σακκά.

Πάντως η λιτότητα της ανακοίνωσης μία τέτοιας υποψηφιότητας από την Ενωση Κεντρών προκαλεί εντύπωση: «Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή».  

Με διαφορά ωρών δε, ανακοινώθηκε και η ένταξη του Γιώργου Ρωμανιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ενωσης Κεντρώων, λίγες ημέρες έπειτα από τον τσακωμό του με τον Αλέξη Μητρόπουλο και την αποχώρηση από την όρθια Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.