ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «δικός μας» Σταύρος Κωνσταντινίδης στην ευρωλίστα του ΚΙΝΑΛ

Ο «δικός μας» Σταύρος Κωνσταντινίδης στην ευρωλίστα του ΚΙΝΑΛ Κύριο

12:45 - 22 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η τελική λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοινώνεται την Μ. Δευτέρα το απόγευμα. Σε αυτήν θα περιλαμβάνεται και ένας «δικός μας».

 

Ο συνεργάτης-αρθρογράφος του “R” Σταύρος Κωνσταντινίδης, Πολιτικός Μηχανικός, Περιβαλλοντολόγος- Συγκοινωνιολόγος θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για την ευρωβουλή, έπειτα από πολυετή ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Στ. Κωνσταντινίδης είναι τακτικός αρθρογράφος σε έντυπα και ιστοσελίδες.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΠΘ και ως μελετητής δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Εχει διατελέσει διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, σύμβουλος πολλών Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών καθώς και μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα διευθύνει τη μελετητική εταιρεία «Σταύρος Κωνσταντινίδης & Συνεργάτες».

Εχει γράψει τα βιβλία "Ανοιχτές Πόλεις" (2010)  και "Έξυπνοι δρόμοι για μια ανθρώπινη πόλη"  (2014) και "Ο έρωτας στα χρόνια του Σύριζα", (2016) από τις εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τελευταία τροποποίηση στις 12:50 - 22 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.