ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπελαβίλας έχει ρεύμα στην… Λατινική Αμερική

Ο Μπελαβίλας έχει ρεύμα στην… Λατινική Αμερική Κύριο

13:52 - 24 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υπερατλαντικές διαστάσεις έχει προσλάβει η προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ για την δημαρχία του Πειραιά, Νίκου Μπελαβίλα.

Όπως ενημερώνουν οι συνεργάτες του, η δόξα και η φήμη του έχει φτάσει στην αμερικανική ήπειρο… Σε βαθμό που «αφιέρωμα στην εκλογική αναμέτρηση του Πειραιά πραγματοποίησε τηλεοπτικό δίκτυο της Λατινικής Αμερικής επικεντρώνοντας στην υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα».

Αυτά αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα του υποψηφίου δημάρχου, που τελικά δεν είναι και τόσο ενημερωτικό. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ούτε ποιο είναι το τηλεοπτικό δίκτυο, ούτε σε ποια από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής εκπέμπει.

Εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι η Λατινική Αμερική είναι χώρα. Δεν αποκλείεται, αλλά δεν θέλουμε και να το πιστέψουμε…

Ως προς τα ωραία και ενδιαφέροντα που αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος, παρατίθεται ένα ενδεικτικό απόσπασμα:

«Το θέμα είναι ότι όλο τον πλούτο από το λιμάνι τα διαχειρίζονται οι επιχειρήσεις. Τώρα είναι η Cosco. Τα πλούτη δεν μένουν μέσα στην πόλη. Αυτό πρέπει να αρχίσει να ισορροπεί. Να αρχίσουμε να βρίσκουμε το ρόλο της πόλης δίπλα σε αυτό το μεγάλο λιμάνι προς όφελος των εργαζομένων, του περιβάλλοντος και των κατοίκων».

Και επίσης: «Με έναν τρόπο δεν πρέπει να μεγαλώσει ο φασισμός. Να λειτουργήσει η Δημοκρατία». Δεν το λέει αυτό ο Μπελαβίλας, το λέει κάποιος ψηφοφόρος του. Τον έχουν βρει τον τρόπο άραγε ή ψάχνουν ακόμη; Στην Λατινική Αμερική έχουν τρόπους, ως γνωστόν.

Αλήθεια, περιμένει ο Μπελαβίλας μαζική προσέλευση ετεροδημοτών ψηφοφόρων του από την Λατινική Αμερική εν όψει εκλογών;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.