ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αγνοια κινδύνου: Ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τον Αδωνη σε ντιμπέιτ

Αγνοια κινδύνου: Ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τον Αδωνη σε ντιμπέιτ Κύριο

15:04 - 30 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι αγχωτικές αναλύσεις των ΣΥΡΙΖΑίων για τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ισπανία έχουν αρχίσει να γίνονται και διασκεδαστικές, καθώς επιμένουν σε αυτές και δεν μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αντιληπτό για ποιον ακριβώς λόγο πανηγυρίζουν. Ή μάλλον, μπορεί αλλά βλέπει την αστειότητα.

Λένε διάφορα ακατάληπτα, κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον πάλαι ποτέ αδελφό και σύντροφο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos που πήραν την κατηφόρα και θριαμβολογούν για την νίκη του Σάντσες και των Σοσιαλιστών, με τους οποίους δεν έχουν καμία σχέση.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, προκαλούν κιόλας όσους λένε τα αυτονόητα και διαβάζουν τα δεδομένα, δηλαδή τους αριθμούς και τα εκλογικά ποσοστά, τις μετακινήσεις ψηφοφόρων και τις προφανείς πολιτικές τάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο και με περισσή αυτοπεποίθηση και θράσος ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία παράτολμη κίνηση. Προκάλεσε σε ντιμπέιτ τον Αδωνη Γεωργιάδη. Και αυτό έγινε με την ανταλλαγή των παρακάτω μηνυμάτων στο twitter.

Θα είναι πράγματι ενδιαφέρουσα η συνάντηση αυτή. Όχι λόγω ισάξιων αντιπάλων και συζητητών, περισσότερο λόγω του θεάματος που μπορεί να προσφέρει ένα προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Για όσους αρέσκονται στα θεάματα της αρένας, βέβαια…

zaxadwnis

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.