ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διακοπές και δήθεν περιοδεία στην Κρήτη για τον Πρωθυπουργό

Διακοπές και δήθεν περιοδεία στην Κρήτη για τον Πρωθυπουργό Κύριο

10:11 - 02 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σε διακοπές διαρκείας μετέτρεψε το πασχαλινό διάλειμμα ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως φαίνεται οι χάρες της Κρήτης και η παρέα του Πολάκη τον έχουν καταγοητεύσει και έτσι παρατείνει την παραμονή του εκεί και την καμουφλάρει με μία δήθεν περιοδεία και μία δήθεν πολιτική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά.

 

Ετσι, το γραφείο του κ. Τσίπρα ενημερώνει ότι την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει «περιοδεία στην Κρήτη». 

 

Τι είναι η περιοδεία; Διάφορα εγκαίνια έργων που έχουν εγκαινιαστεί ξανά ή που δεν υπάρχουν, κάτι χαιρετισμοί και πιθανότατα ρακές και κεράσματα στα ενδιάμεσα. 

 

Βάσει προγράμματος, λίγο πριν το μεσημέρι ο Πρωθυπουγός θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς. 

Στην συνέχεια θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούβες - Χερσόνησος και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη. 

 

Επειτα, θα επισκεφθεί το δήμο Αρχανών Αστερουσίων. 

Και αργά το απόγευμα θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος του Ρος Ντέιλι, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

 

Την Παρασκευή, το πρόγραμμα διακοπών του Πρωθυπουργού θα κλείσει με μία ομιλία στην εκδήλωση του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» στα Χανιά. 

Κατά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη κλπ….

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.