ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας, το κότερο και η ανεμελιά που θα κοστίσει

Ο Τσίπρας, το κότερο και η ανεμελιά που θα κοστίσει Κύριο

13:02 - 06 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το να κάνει διακοπές ένας Πρωθυπουργός στο κότερο κάποιου εφοπλιστή ή οποιουδήποτε άλλου δεν είναι αναγκαστικά κακό.

‘Όταν όμως αυτό συμβαίνει και συνδυάζεται με κυβερνητικές αποφάσεις ή ρυθμίσεις, ή πολύ περισσότερο όταν οι απολαύσεις της χλιδής και των προνομίων της μεγαλοαστικής τάξης συμβαίνουν όσο καταγγέλλονται οι ελίτ και διακηρύσσονται ταξικές πολιτικές υπέρ των αδυνάμων, τότε το πράγμα αρχίζει και ενοχλεί.

Φτάνει δε στα όρια του εξοργιστικού όταν αυτά γίνονται λίγες εβδομάδες έπειτα από μία τραγωδία όπως αυτή η περυσινή στο Μάτι.

Όλα αυτά διαπιστώνονται συγκεντρωμένα στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε μέσω twitter ο Αρης Πορτοσάλτε και στις οποίες εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα υπερπολυτελές και υπερμέγεθες κότερο. Κατά τα όσα αναφέρονται, τα στιγμιότυπα είναι από τον περυσινό Αύγουστο. Λίγο μετά την καταστροφή και λίγο πριν την ενοχλητική εκείνη παράσταση στην Ιθάκη για την «έξοδο από τα μνημόνια».

Όπως βλέπει κανείς, οι φωτογραφίες δεν είναι απολύτως ευκρινείς. Παρά ταύτα, η σιωπή του κυβερνητικού επιτελείου από την ώρα της δημοσιοποίησής τους μέσω twitter, ερμηνεύεται ως επιβεβαίωση του ότι πρόκειται όντως για τον κ. Τσίπρα.

Αρχίζουν και σωρεύονται πολλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές και πιθανώς η ανεμελιά και η αλαζονεία θα έχουν το κόστος τους…

tsipraskotero2

Τελευταία τροποποίηση στις 13:05 - 06 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.