ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπορεί να υπάρχει και παρανομία στις χλιδάτες διακοπές του Πρωθυπουργού…

Μπορεί να υπάρχει και παρανομία στις χλιδάτες διακοπές του Πρωθυπουργού… Κύριο

14:26 - 07 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πολλές «ουρές» ενδέχεται να έχει η ροπή του Πρωθυπουργού προς την χλιδή και η εκ μέρους του αποδοχή γενναιόδωρων προσφορών, όπως οι διακοπές στην θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου πέρυσι το καλοκαίρι.

Δεν είναι μόνο η πολιτική υποκρισία και η προκλητική ανακολουθία. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προκύπτουν και νομικά ζητήματα και οι χλιδάτες διακοπές να βγουν ξινές στον κ. Τσίπρα.

Κατά τα όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης, οι διακοπές αυτές του Πρωθυπουργού ήταν παράνομες εάν δεν καταγράφηκαν στο «πόθεν έσχες».

Όπως εκτίμησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η μίσθωση μίας τέτοιας θαλαμηγού για επτά ημέρες (όσες πέρασε στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό «Odyssey» ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2018) θα κόστιζε τουλάχιστον 100.000 ευρώ. Αυτό θα σήμαινε ότι Πρωθυπουργός έχει καταθέσει ψευδές «πόθεν έσχες», εάν δεν έχει περιλάβει το αντίστοιχο ποσό ως τεκμαρτό στην δήλωση της περιουσιακής κατάστασης.

«Υπάρχει μεγάλο ζήτημα, ποινικό», εάν το ταξίδι δεν είναι δηλωμένο, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε ότι αν προκύψουν ανακρίβειες στο «πόθεν έσχες» του Πρωθυπουργού, θα πρόκειται για «ποινικά κολάσιμη» ενέργεια που θα πρέπει να ελεγχθεί.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε πάντως να χαρακτηρίσει υποκριτική και ηθικά κολάσιμη την συμπεριφορά του κ. Τσίπρα, καθώς την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στις ομιλίες του στις οικονομικές ελίτ, κάνει διακοπές στη θαλαμηγό εφοπλιστή. Εκτός και αν το «Odyssey» είναι «αριστερή θαλαμηγός» του λαού, είπε ο κ. Γεωργιάδης…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.