ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρωδία στο Ζάππειο

Παρωδία στο Ζάππειο Κύριο

15:07 - 07 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μάλλον έχει χαθεί εντελώς ο έλεγχος και η στοιχειώδης συναίσθηση της κατάστασης στο Μαξίμου και το Πρωθυπουργικό επιτελείο.

Ενώ η χώρα βοά από τις αποκαλύψεις για τις σκανδαλώδεις διακοπές του Πρωθυπουργού στις θαλαμηγούς εφοπλιστών, η κυβέρνηση επιμένει ότι όλα αυτά είναι απλώς προσπάθειες αντιπερισπασμού. Για να μην ακούσει ο κόσμος, λέει, τα ευεργετήματα των 120 δόσεων και των λοιπών μέτρων που έχουν σχεδιαστεί και θα αλλάξουν τα κοινωνικά δεδομένα στην χώρα, η οποία όπου να ‘ναι μετατρέπεται σε επίγειο Παράδεισο.

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσουν αυτό  τον αντιπερισπασμό, στήθηκε μία νέα παράσταση στο Ζάππειο, όπου ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος και οι προοδευτικοί σύμμαχοι παρουσιάζουν την Τρίτη το απόγευμα όλα αυτά τα όμορφα και ωραία. Σε συνέντευξη Τύπου.

Νομίζουν ότι έτσι θα λυθεί το θέμα τους και ότι θα επισκιαστούν οι Πολάκηδες, τα κότερα, το Μάτι και όλα αυτά τα κωμικά και, ταυτόχρονα, θλιβερά.

Ίσως κάποιος πρέπει να πει σε κάποιον ότι όλα αυτά δεν προδίδουν παρά πανικό και αμηχανία.

Το Ζάππειο προκαλεί ούτως ή άλλως αρνητικούς συνειρμούς.

Και εν πάση περιπτώσει, η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί, ό,τι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί, θα το γράψουν τα κυβερνητικά έντυπα, αλλά η θαλαμηγός και το Μάτι θα είναι εκεί.

Η επικαιρότητα δεν διαμορφώνεται με κυβερνητικές διαταγές, αλλά με τα κριτήρια του Τύπου. Όσο και αν δεν αρέσει…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.