ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτά που δεν τόλμησε να πει ο Πολάκης, τα είπε ο Τσίπρας

Αυτά που δεν τόλμησε να πει ο Πολάκης, τα είπε ο Τσίπρας Κύριο

12:39 - 09 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η έναρξη της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως την επιθυμούσε ο Πρωθυπουργός, ήταν αποκαλυπτική. Πρέπει κανείς να θυμάται: αφορμή ήταν η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του Πολάκη για τα όσα είχε αναφέρει κατά του υποψήφιου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο Πρωθυπουργός πίστευε ότι με την αλλαγή της φύσης της συζήτησης θα πετύχαινε κάποιον πολιτικό θρίαμβο. Όμως το μόνο που κατόρθωσε ήταν να αποκαλύψει και να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί υποπτεύονταν: από τον Πολάκη δεν διαφέρει ο κ. Τσίπρας.

Σε βαθμό που να μην μπορεί να το κρύψει και να ανατρέπει εν τέλει και ο ίδιος τους δήθεν σπουδαίους σχεδιασμούς του.

Επιβεβαιώθηκαν αυτές οι αδυναμίες του κ. Τσίπρα ήδη στην πρωτομιλία του. Εκεί είχε συνειδητά περιλάβει την εξής φράση για τον κ. Κυμπουρόπουλο: «Τον περιφέρετε ως γλάστρα δεξιά και αριστερά και περιφέρετε την αναπηρία του. Τον χρησιμοποιείτε ως προεκλογικό εργαλείο, αυτό κάνετε αυτές τις μέρες».

Μόλις άρχισε να εκστομίζει ο Πρωθυπουργός αυτές τις αθλιότητες, οι περισσότεροι στην αίθουσα δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πολλοί είχαν πειστεί: ο Αλέξης Τσίπρας δεν ταυτίζεται απλώς με τον Πολάκη. Είναι πολύ χειρότερός του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.