ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι χαριτωμένες αντιφάσεις του Πρωθυπουργού

Οι χαριτωμένες αντιφάσεις του Πρωθυπουργού Κύριο

13:40 - 09 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο προφανής εκνευρισμός του Πρωθυπουργού στην Βουλή προδίδει πολλά. Κατά κύριο λόγο την - ενδεχομένως ασύνειδη - ανησυχία του για όσα τον έχουν βρει τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ διαβάζει δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν καταποντισμένο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Κατά την παρουσία του την Τετάρτη στην Βουλή όμως έδειξε και ότι τα έχει χαμένα. Ετσι, μεταξύ των άλλων υπέπεσε σε κάποιες πολύ χαριτωμένες αντιφάσεις.

Κατά την παραληρηματική του δευτερολογία κάποια στιγμή εξαπέλυσε την γνωστή επίθεση στα αντιπολιτευόμενα μέσα και ειδικότερα σε εκείνα του Μαρινάκη και του Αλαφούζου, τα οποία είπε ότι είναι στις υπηρεσίες του Μητσοτάκη και όλα αυτά τα συνηθισμένα.

Λίγο αργότερα, μέσα στην απόγνωσή του, είπε όμως το αλησμόνητο. Ότι ήταν γνωστό ότι είχε πάει διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγοπούλου, επειδή το είχαν γράψει Τα Νέα. Και ότι δεν το διέψευσε, επειδή, λέει, δεν έχει τίποτε να κρύψει.

Με αυτήν την ακροβατική λογική, που δεν αντέχει και πολύ σε κριτική, ο κ. Τσίπρας άθελά του αυτοαναιρέθηκε. Ένα από τα μέσα τα οποία αυτός κατηγορεί για κιτρινισμό, αθλιότητες, fake news και σκοτεινή προπαγάνδα, έλαβε την Πρωθυπουργική πιστοποίηση για την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων και των ρεπορτάζ του.

Δεν είναι κακό. Εστω και αν ο κ. Τσίπρας δεν το αντιλήφθηκε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.