ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λεβέντης μίλησε για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα στην χούντα

Ο Λεβέντης μίλησε για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα στην χούντα Κύριο

12:55 - 10 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πληροφορίες για την επαγγελματική δραστηριότητα και τις πολιτικές απόψεις του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα έδωσε την Παρασκευή ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ως γνωστόν υπήρξε συνεργάτης του Παύλου Τσίπρα με την ιδιότητα του μηχανικού και γνώριζε καλά τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Στον απόηχο της συζήτησης που άνοιξε έπειτα από την αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη για τις οικογένειές του ο κ. Λεβέβντης μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και είπε ότι ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δουλειές από τη χούντα .

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων: «Έδινε σε όλους ο Παττακός, δεν έδινε μόνο στους δικούς του, το κράτος είχε πολλές δουλειές, όλοι έπαιρναν δουλειές», ενώ συμπλήρωσε ότι «όλοι οι εργολάβοι ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών και των παρατρεχαμένων».

Προσέθεσε επίσης: «Εγώ δεν είπα ότι ήταν χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα αλλά δεν ήταν και ο αριστερός που παριστάνει ο Τσίπρας. Έδινε την εντύπωση ενός φυσιολογικού ανθρώπου ίσως κεντρώου αλλά όχι όπως θέλει να τον παρουσιάσει ο Τσίπρας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων».

Και σημείωσε ενθυμούμενος τις μεταξύ τους συζητήσεις: «Εμένα που του έλεγα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, εμένα με θεωρούσε πολύ αριστερότερο του ιδίου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.