ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Παύλος Γερουλάνος ετοιμάζεται να… κατασκηνώσει έξω από το Μαξίμου

Ο Παύλος Γερουλάνος ετοιμάζεται να… κατασκηνώσει έξω από το Μαξίμου Κύριο

14:03 - 14 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου; Υπάρχει περίπτωση να δούμε αποτελέσματα που δεν φανταζόμαστε; Δεν είναι πολλές οι ημέρες που απομένουν, θα το ξέρουμε σύντομα.

Όπως και να ‘χει, η εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο της Αθήνας θα έχει την σημασία της. Και ίσως να είναι αυτή, όπως οι αντίστοιχες στους άλλους δήμους της χώρας, μεγάλους ή μικρότερους κάπως διαφορετικές από τις προηγούμενες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάποιων ερευνητών και πολιτικών παραγόντων, υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο: Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες να επιλέξουν πράγματι με κριτήριο τις ανάγκες τις δικές τους και της πόλης και λιγότερο με γνώμονα την πολιτική τους τοποθέτηση.

Με αυτήν την προσέγγιση μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές ο Παύλος Γερουλάνος.

Στην μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας στον «Πανελλήνιο» όπου και παρουσίασε τις βασικές δεσμεύσεις του, φάνηκε ότι τα όσα έχει πει και συνεχίζει να λέει στην πρωτότυπη καμπάνια του, βρίσκουν ανταπόκριση σε πολλούς.

«Δεν θα ακούσετε ποτέ από το στόμα μου, αυτό ή εκείνο δεν είναι στην αρμοδιότητα μου. Θα γίνω μπελάς στις δημόσιες υπηρεσίες. Θα στηθώ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε ο Πρωθυπουργός να πάρει απόφαση να αντιμετωπίσει το θέμα των Εξαρχείων. Θα γκρεμίσω τη γέφυρα του Αγίου Νικολάου στην Αχαρνών – σύμβολο ότι ανέλαβε νέος δήμαρχος», είπε μεταξύ αλλων. Και καταχειροκροτήθηκε

«Δεν θα ησυχάσω αν δε ξεριζώσω κάθε κομμάτι της Χρυσής Αυγής από τον ιστό της πόλης. Πρέπει να κερδίσουμε αυτούς τους ανθρώπους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, να εμπιστευθούν ξανά τη Δημοκρατία», είπε σε ένα άλλο σημείο.

Διαβάστε τις βασικές θέσεις και δεσμεύσεις του Παύλου Γερουλάνου εδώ:

 

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.