ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωθυπουργικό μαργαριτάρι #2.342: Οι «υποκλαπηθείσες» φωτογραφίες

Πρωθυπουργικό μαργαριτάρι #2.342: Οι «υποκλαπηθείσες» φωτογραφίες Κύριο

14:47 - 14 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι πράγματι ριψοκίνδυνος ο κ. Τσίπρας. Εχει αποφασίσει να κάνει καθημερινώς εμφανίσεις στις οποίες διακινδυνεύει πολλά. Είτε την αποκάλυψη έλλειψης στρατηγικής όταν από εκλογές-ψήφο εμπιστοσύνης πηγαίνει σε εκλογές-δημοσκόπηση, είτε την αγωνία του εν γένει όταν ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά με τον Χριστιανισμό, είτε τα γλωσσικά ολισθήματα, τα οποία γίνονται όλο και πιο διασκεδαστικά.

Όπως αυτό που είπε την Δευτέρα στην συνέντευξή στον Alpha, με εμφανή αγωνία να συλλαβίσει ορθά μία μετοχή αορίστου. Είπε χαρακτηριστικά (πολύ χαρακτηριστικά…) σχετικά με τις γνωστές διακοπές στο κότερο: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, αλλά κοιτάξτε να δείτε τώρα, αυτό όμως, από ένα σημείο και μετά, διότι ο κόσμος καταλαβαίνει τώρα, ότι εφόσον ήταν γνωστό από τον Σεπτέμβρη του 2018, όταν αυτό δημοσιοποιήθηκε μέχρι το να φτάσει στο σημείο να ψάχνουνε να βρούνε μέσα από διαδικασίες, οι οποίες προφανώς είναι στο όριο της νομιμότητας, να βρούνε μέσα από παρακρατικές μεθόδους, υποκλεμμένες…., υποκλαπειθείσες… φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές για να τις αναδείξουν δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, ξέρετε κάτι, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Το «υποκλαπείσες» δεν το πέτυχε. Πάντως στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο που μοιράστηκε το είχαν πετύχει. Μάλλον θα προβληματίστηκαν πολύ για το πώς γράφεται το «υποκλαπειθείσες».

Και εν πάση περιπτώσει, το «υποκλεμμένες» στο οποίο αρχικώς κατέφυγε, δεν θεωρείται λάθος στην βάρβαρη δημοτική της Αριστεράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.