ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Από τον Αρη (Βελουχιώτη) στον Αρη (Σπηλιωτόπουλο)…

Από τον Αρη (Βελουχιώτη) στον Αρη (Σπηλιωτόπουλο)… Κύριο

00:28 - 21 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μετά τον Τζουμάκα, τον Ραγκούση, τον Μπίστη, τη Παπακώστα, την Κουντουρά και τον Κόκκαλη, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε έναν απροσδόκητο (;) υποστηρικτή και δυνάμει συνοδοιπόρο.

 

 

 

Αλλο ένα πρόσωπο συνδεδεμένο με την λεγόμενη ή  αυτοαποκαλούμενη καραμανλική δεξιά, παλιά δόξα της κοσμικής Αθήνας, πρώην υπουργός και πολλά άλλα: 

Μιλώντας λοιπόν ο… Αρης Σπηλιωτόπουλος στο κρατικό «Πρακτορείο 104,9 FM» εν όψει των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, ρωτήθηκε αν τον αφορά το προσκλητήριο για την συγκρότηση προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς. Και απάντησε:

 

 

«Προφανώς. Τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον αφορά αυτό το ζήτημα. Γιατί, όποιος συμμετέχει σε μια διαδικασία, συμμετέχει με ένα πρόσημο προσήλωσης στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο των δυνάμεων. Αν λοιπόν το πρόσωπό του είναι δημοκρατικό, ένα τέτοιο προσκλητήριο τον αφορά, γιατί αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία δεν μπορεί να επαναληφθεί με όρους μεσοπολέμου. Διότι αν επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα, τα οποία βλέπουμε μετά την πτώση της Βαϊμάρης -πολλά τέτοια φαινόμενα έχουμε ζήσει σε αυτή την Ευρώπη και με άλλες αφορμές- η ιστορία θα είναι φάρσα». 

Τώρα προφανώς περιμένει τηλέφωνο. Αλλωστε τι του του λείπει; Όλα τα έχει. 

 

Και τα κότερα του αρέσουν, όπως του Πρωθυπουργού, και Αρη τον λένε, όπως τον Βελουχιώτη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.