ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το ψηφοδέλτιο-επιταγή του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζεται και σαν… κλήση στα παρ μπριζ

Το ψηφοδέλτιο-επιταγή του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζεται και σαν… κλήση στα παρ μπριζ Κύριο

14:43 - 22 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στην... νεωτερικότητά του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδείξει όλα τα «καλά» χαρακτηριστικά του σε αυτήν την προεκλογική περίοδο. Π.χ., την εγκατάλειψη κάθε είδους παλαιοκομματικής αντίληψης και πρακτικής.

Το είπε ο Πρωθυπουργός όταν με πολύ νόημα και στόμφο ανέφερε τις προάλλες ότι το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών γράφει πάνω του την 13η σύνταξη. Πιο ωμή παραδοχή της ούτως ή άλλως προκλητικής και προσβλητικής απόπειρας εξαγοράς ψήφων δεν πρέπει να έχει καταγραφεί στην περίοδο δημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας.

Φαίνεται όμως ότι το ψηφοδέλτιο-επιταγή κάποιες τοπικές οργανώσεις έχουν αποφασίσει να το διαδώσουν και με πρωτότυπους τρόπους.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στο twitter η δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια με την ΝΔ, Λίνα Κλείτου, βρήκε ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στερεωμένο στο παρ μπριζ του αυτοκινήτου της.

Εγραψε, ως σχόλιο στην παραπάνω φωτογραφία: «Το είδαμε και αυτό. Στη γειτονιά μου ο Συριζα μοιράζει το ευρωψηφοδέλτιό του σαν κλήση, στα παρμπριζ των αυτοκινήτων. Απελπισία μαζί με βλακεία...!»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.