ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Παππάς κατανοεί τον «προσωπικό θυμό» των συγγενών των θυμάτων του Κουφοντίνα…

Ο Παππάς κατανοεί τον «προσωπικό θυμό» των συγγενών των θυμάτων του Κουφοντίνα… Κύριο

15:16 - 24 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η εμμονική τάση του ΣΥΡΙΖΑ να σχετικοποιεί τα ζητήματα της τρομοκρατίας και των εκπροσώπων της εκδηλώνεται και πάλι με αφορμή την συζήτηση για την χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.

Είναι για παράδειγμα απορίας άξιο πώς ένα κυβερνητικό στέλεχος προτιμά να μπει στην κουβέντα και όχι να πει «είναι θέμα της Δικαιοοσύνης» ή κάτι τέτοιο. Όπως και είναι, άλλωστε...

Ο Νίκος Παππάς μάλιστα μας λέει ότι δείχνει και κατανόηση για τον … προσωπικό θυμό των συγγενών των θυμάτων, αλλά με ένα από τα γνωστά «ναι μεν, αλλά…».

Μιλώντας στο Open όταν η κουβέντα ηλθε στον Κουφοντίνα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι η πιστή εφαρμογή του νόμου -που ξεχωρίζει τη δημοκρατία από άλλου τύπου καθεστώτα- «δεν έχει καθόλου να κάνει με το αν εγκρίνεις τις αποτρόπαιες πράξεις του».

Θέλησε βέβαια να υπογραμμίσει «την απόλυτη κατανόηση την οποία όλοι πρέπει να δείχνουμε στους συγγενείς των θυμάτων», οι οποίοι «μπορεί να εκκινούνται και από ένα προσωπικό θυμό… σε όλους μας θα συνέβαινε αυτό».

Και πρόσθεσε συμψηφιστικά ότι όταν έπαιρνε άδεια ο Ξηρός όταν ήταν η ΝΔ, «δεν έβγαινε κανένας να διαμαρτυρηθεί, να πει ότι ξέρετε κάτι, ο Σαμαράς κλείνει το μάτι στη 17 Νοέμβρη, επειδή ο Ξηρός πήρε άδεια και σε μία από τις άδειες είπε να κάνει το Σαββατοκύριακό του και δεν επέστρεψε».

Υπάρχουν βέβαια κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα ο νόμος που επικαλείται ο κ. Παππάς δεν λέει ότι πρέπει να δίνονται άδειες, αλλά ότι οι κατάδικοι έχουν δικαίωμα να τις ζητήσουν. Και επιπλέον, πώς ήταν δυνατόν να πει κάποιος μία τόσο μεγάλη ανοησία ότι ο Σαμαράς κλείνει το μάτι στην 17Ν;

Για άλλους υπάρχει βάση για κάτι τέτοιο, μερικοί είναι και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.