ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Λάδι στην φωτιά από την Γεννηματά

Λάδι στην φωτιά από την Γεννηματά Κύριο

11:32 - 02 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Λάδι στην φωτιά που έχει ανάψει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ρίχνει η Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της λίγο αφότου ψήφισε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 

Εμφανως αμήχανη επέρριψε στον Βαγγέλη Βενιζέλο ευθύνη για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και αφότου ενημέρωσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα καταλάβει ο Γ. Καμίνης. Υπανίχθηκε δε σαφώς μπροστά στις κάμερες ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εκείνος που παρέχει βοήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε ότι η παρουσία του κ. Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά…

Παρά ταύτα και όσο τέτοιες δηλώσεις γίνονται, οι απορίες εντείνονται και τα επιχειρήματα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξασθενούν. 

Κατά μία εκδοχή, οι αποφάσεις της κ. Γεννηματά είναι αντιφατικές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις της. 

Σημειώνουν για παράδειγμα κάποιοι: Αν η κ. Γεννηματά επιθυμούσε να δώσει ένα πολιτικό μήνυμα και έναν συμβολισμό, θα ήταν σοφότερο να δώσει την πρώτη θέση στο Επικρατείας στον Βενιζέλο και την δεύτερη στον Καμίνη, με ό,τι ο καθένας εκπροσωπεί πολιτικά. 

 

Θα έστελνε έτσι και ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, καθώς θα έδειχνε προσδοκία ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πιάσει ένα ποσοστό στις εθνικές εκλογές με το οποίο θα εξέλεγε δύο βουλευτές Επικρατείας. 

Με τις αποφάσεις της μάλλον ηττοπάθεια εμφυσεί παρά οτιδήποτε άλλο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.