ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η «προειδοποίηση» Λοβέρδου μετά την ρήξη Γεννηματά - Βενιζέλου

Η «προειδοποίηση» Λοβέρδου μετά την ρήξη Γεννηματά - Βενιζέλου Κύριο

14:53 - 03 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η παγωμάρα στο ΚΙΝΑΛ έπειτα από την ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου είναι αισθητή. Βουλευτές και στελέχη είτε αποφεύγουν να μιλήσουν, είτε κατά τα αναμενόμενα εμφανίζονται προσεκτικοί και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μην προκαλέσουν εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Κάποιοι ήδη έχουν ανακοινώσει την αποχώρησή τους από τα ψηφοδέλτια, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κάνουν συστάσεις, έμμεσες ή μη, για ψυχραιμία.

Ενας από εκείνους που κατά δική του δήλωση είχε επανειλημμένες επικοινωνίες με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ έπειτα από την αποχώρηση Βενιζέλου, είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος. Μπορεί κανείς να υποθέσει τι θα είπαν.

Από την Κυριακή το απόγευμα έχει μιλήσει σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχει αποφύγει σχόλια και παρεξηγήσιμες δηλώσεις, αλλά έχει πει και το αινιγματικό ότι ο Βενιζέλος έχει και πολιτικό και θεσμικό μέλλον.

Μιλώντας πάντως στο ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Δευτέρας, είπε κάτι κατά πολλούς προφανές, αλλά και ισοδύναμο του κριτηρίου με βάση το οποίο θα γίνει ό,τι είναι να γίνει στο κόμμα: «Το θέμα δεν είναι να μην έχουμε ζημιά στις εκλογές, είναι να έχουμε αύξηση».

Εκεί θα κριθεί αν άξιζε τον κόπο μία τέτοια επιλογή της ηγεσίας του κόμματος. Ίσως και να είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα της βραδιάς των εθνικών εκλογών…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.