ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σκουρλέτης «καίει» την απόπειρα προσέγγισης της μεσαίας τάξης

Ο Σκουρλέτης «καίει» την απόπειρα προσέγγισης της μεσαίας τάξης Κύριο

14:07 - 05 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο ψάχνονται στον ΣΥΡΙΖΑ να δουν πως θα πουν κάτι για την μεσαία τάση, τι θα είναι αυτό και πώς θα τους πιστέψει έστω και ένας περισσότερος από όσους τους ψήφισαν τις δύο προηγούμενες Κυριακές, φαίνεται ότι θα χρειαστούν κάποιον με ειδικές ικανότητες ώστε να κουρδίσει την ορχήστρα που είναι αδιόρθωτα φάλτσα.

Εν αναμονή λοιπόν του εφευρήματος για τον κατευνασμό της μεσαίας τάξης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης φαίνεται ότι δεν πείθεται και πολύ ως προς το πόσο ο στραγγαλισμός της από την φορολογική μανία του κόμματός του οδήγησε στον εκλογικό καταποντισμό. Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, έσπευσε να δηλώσει ότι και σε αυτήν την περίπτωση οι άλλοι φταίνε και πιο συγκεκριμένα, οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Κατά τα όσα ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9, «η μεγάλη επιβάρυνση στα μεσαία στρώματα της κοινωνίας μέσω των φορολογικών μέτρων έγινε επί των ημερών του πρώτου και δεύτερου μνημονίου». Το μόνο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τον κ. Σκουρλέτη, ενδεχομένως αδικημένος από την μοίρα, ήταν να ρίξει την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως είπε: «Καμιά φορά και μια σταγόνα να προσθέσεις στο ποτήρι είναι ικανή να [το] ξεχειλίσει» , δεδομένου και ότι «η κόπωση και οι επιπτώσεις από τα μέτρα στη ζωή του καθενός είναι σωρευτική στο τέλος της ημέρας».

Εδώ που τα λέμε ακόμη και με αυτήν την λογική (που δεν ισχύει), αν βλέπεις το ποτήρι να ξεχειλίζει δεν ρίχνεις μέσα τίποτε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.