ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η φαντασία στην εξουσία εξαντλήθηκε…

Η φαντασία στην εξουσία εξαντλήθηκε… Κύριο

14:39 - 06 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υποτίθεται ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ανασυντάσσονται επικοινωνιακά εν όψει εκλογών, ότι έχει ενισχυθεί η ομάδα με Ραγκούση, Μαριλίζα και Μπίστη και ότι μία νέα πνοή επιχειρείται να δοθεί στον Αλέξη Τσίπρα για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Φαίνεται όμως ότι η φαντασία τους έχει εξαντληθεί και πρωτότυπες ιδέες δεν υπάρχουν και πολλές.

Ειδικώς αν κρίνει κάποιος από την επινόηση της Πέμπτης, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι πολλές εκπλήξεις δεν θα πρέπει να αναμένονται.

Προφανώς έπειτα από συσκέψεις και συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, αποφασίστηκε να βγει ο κ. Τσίπρας και να κάνει μία δήλωση έξω από το Μαξίμου, η οποία δεν συντάραξε και την πολιτική επικαιρότητα.

Είπε τα γνωστά για τις συμφορές που θα βρουν τον τόπο αν έλθει η ΝΔ στην εξουσία, πώς δεν θα έχουν πλέον στον ήλιο μοίρα οι ευνοημένοι από εκείνον και την κυβέρνησή του και διάφορα άλλα τέτοια φοβιστικά.

Δεν το λες και ιδιαίτερα πειστικό, ειδικώς όταν είναι η ίδια κυβέρνηση που παίρνει άρον άρον πίσω όσα ανακουφιστικά είχε σπεύσει να ψηφίσει υπέρ των μεσαίων στρωμάτων, έπειτα από την όχι και τόσο ευνοϊκή έκθεση της Κομισιόν για την μεταμνημονιακή πορεία της χώρας και τις επιπτώσεις των προεκλογικών μέτρων…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.