ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσακαλώτος και η μόδα της τσαλάκας

Ο Τσακαλώτος και η μόδα της τσαλάκας Κύριο

12:43 - 07 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το θέμα του ενδυματολογικού κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ έχει εν γένει απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Από την απούσα γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα και τις εκκεντρικότητες του Βαρουφάκη έως τα μονίμως τσαλακωμένα ρούχα του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Παρά ταύτα, το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε με κοστούμι σε συνέντευξή του στο Open, κάτι που έσπευσε να σχολιάσει η Ελλη Στάη. Απαντώντας στο σχετικό σχόλιο ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι έχει απόψη για την μόδα και μάλιστα εμπεριστατωμένη.

«Νομίζω, έχω dress code ενός αριστερού πανεπιστημιακού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει», σημείωσε και συνέχισε με μία πιο βαθιά ανάλυση: «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες στη μόδα κ. Στάη. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα. Και είναι η τρίτη κατηγορία, που είμαι εγώ, που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι…».

Η αναφορά του στο ρολόι μπέρδεψε λίγο, αν και για όσους γνωρίζουν, ήταν μία παραπομπή στην παροιμία που συχνά χρησιμοποιείται από αγγλόφωνους «ακόμη και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει την σωστή ώρα δυό φορές την ημέρα»…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:49 - 07 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.