ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το αλκοολούχο «τσάι» του Νίκου Αναστασιάδη και ο μύθος του... βαψομαλλιά

Το αλκοολούχο «τσάι» του Νίκου Αναστασιάδη και ο μύθος του... βαψομαλλιά Κύριο

11:58 - 09 Ιουν 2019
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Σε εκδήλωση του Κυπριακού Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα των fake news και δεν έλειψαν οι χιουμοριστικές αναφορές του.

Τόνισε πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα fake news, καθώς γράφουν πως βάφει τα μαλλιά του (!), ενώ αναφέρθηκε και στις... μπηχτές που κατά καιρούς δέχεται λόγω της καλής σχέσης του με το αλκοόλ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάλεσε λοιπόν τους δημοσιογράφους να μη λένε πως είναι "βαψομαλλιάς", ενώ τους προκάλεσε να μην αποκρύπτουν το γεγονός ότι θέλει κάποιες ώρες να απολαμβάνει το ποτάκι του.

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα, την έκταση του φαινομένου των ψευδών ειδήσεων, ανέφερε ότι έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα λέγοντας: «Παραδείγματος χάρη, ο Αναστασιάδης, βάφει τα μαλλιά του. Ψεύδος μέγα. Ο Αναστασιάδης, πίνει το τσάι του, εννοώντας ότι πίνω οινόπνευμα. Κι όντως αυτό συμβαίνει. Δεν το αρνήθηκα ποτέ. Το θέμα είναι να παρουσιάζεται η αλήθεια ως έχει. Γιατί μου λέτε το τσάι μου; Πεσ’τε το ηδύποτο, με το όνομα του, ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ή το “plot Νίκος”...».

Ο Πρόεδρος, συνεχίζοντας στο ίδιο αυτοσαρκαστικό ύφος δήλωσε ότι όλα αυτά είναι καλοδεχούμενα, προσθέτοντας ότι ουδέποτε παρενέβη στο  δημοσιογραφικό έργο, όσο σκληρή κριτική και αν του ασκείται από τους δημοσιογράφους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13ο λεπτό του βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 09 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.