ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αλέξης πάει Μέγαρο για το τελευταίο αντίο

Ο Αλέξης πάει Μέγαρο για το τελευταίο αντίο Κύριο

11:01 - 10 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Βαρύ πρόγραμμα έχει για την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας. Το απόγευμα έχει κανονίσει επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατά την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του, στην επίσκεψη αυτή θα ζητήσει την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Εχει ένα ενδιαφέρον ο λόγος που θα προφασιστεί για κάτι τέτοιο.

 

Και αυτό επειδή προ ημερών ο ίδιος ομολόγησε ότι θα πάει σε πρόωρες εκλογές αφότου διαπίστωσε δυσαρμονία μεταξύ κοινοβουλευτικών συσχετισμών και εκλογικού σώματος στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου. 

Πλην όμως, αυτό θα σήμαινε παραίτηση της κυβέρνησης, ορισμό υπηρεσιακής, ματαίωση ρουσφετιών και άλλων διευθετήσεων της τελευταίας στιγμής -όπως τα παρακολουθήσαμε- και κάποιες ημέρες λιγότερες στο Μαξίμου, που τόσο αρέσει στον κ. Τσίπρα και τους περί αυτόν. 

 

Αμέσως μετά τον Πρόεδρο, ο κ. Τσίπρας… πάει Μέγαρο. Αυτός ο τόπος επελέγη για να παρουσιάσει ο Πρωθυπουργός, την ίδια ημέρα με την προκήρυξη των εκλογών, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Δεν είναι τόσο βέβαιο ότι τα πλήθη αναμένουν με αγωνία το πρόγραμμα αυτό. 

 

Πάντως, το Μέγαρο που επί ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε και σε χώρο κομματικών συνεδριάσεων και μαζώξεων, εν προκειμένω είναι ένας ταιριαστός χώρος για έναν αποχαιρετισμό… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.