ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Βάνα Μπάρμπα μας ενημερώνει: «Ο Τσίπρας είναι ηθικός, αλλά απέτυχε»…

Η Βάνα Μπάρμπα μας ενημερώνει: «Ο Τσίπρας είναι ηθικός, αλλά απέτυχε»… Κύριο

11:58 - 10 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Για κάποιους η αλλαγή φρουράς στο ΚΙΝΑΛ, με την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βενιζέλου και τον ερχομό της Βάνας Μπάρμπα, είναι μία ευχάριστη εξέλιξη. Μπορεί επειδή ξυπνούν αναμνήσεις, μπορεί λόγω αισθητικών προτιμήσεων εν γένει, μπορεί και επειδή κάποιοι έχουν περισσότερο (ή λιγότερο...) χιούμορ από κάποιους άλλους.

 

Την Δευτέρα το πρωί και αφότου είχε ή ίδια ανακοινώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και θαυμάζει απεριόριστα την Φώφη Γεννηματά, η Βάνα Μπάρμπα επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών. 

Ως προς το πολιτικό της παρελθόν είπε ένα mea culpa για την παλαιότερη ένταξή της στον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και διατύπωσε την άποψή της για τον Πρωθυπουργό: «θεωρώ ότι ο Τσιπρας ήταν άνθρωπος ηθικός. Ότι προσπάθησε αλλά απέτυχε. Άλλοι καίγονται για την επιστροφή στην εξουσία. Στο ΚΙΝΑΛ πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία». 

Κάπου ανάμεσα σε ολα αυτά εξέφρασε και μία αποψη για τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Όχι κακή, αλλά η Γεννηματά έπρεπε να πάρει μία απόφαση, είπε η κ. Μπάρμπα.

 

Μάλιστα…

 

Η ευθυκρισία της κ. Μπάρμπα προφανώς και είναι πολύτιμη για το ΚΙΝΑΛ και πάντως οι απόψεις της αποκαλυπτικές. Σίγουρα κινείται δε σε κατεύθυνση διαφορετική από εκείνη του κ. Βενιζέλου. 

 

Εδικώς αν χαρακτηρίζει ηθικό έναν άνθρωπο που έχει, ας πούμε, στήσει μία παράσταση όπως εκείνη της 23ης Ιουλίου μετά την καταστροφή στο Μάτι. Για να θυμηθούμε ένα περιστατικό και μόνο…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:15 - 10 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.