ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απειλές Τσίπρα για όσους σπάνε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. Αυτός ξέρει καλύτερα…

Απειλές Τσίπρα για όσους σπάνε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. Αυτός ξέρει καλύτερα… Κύριο

13:01 - 10 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αν μιλάμε για αυτοκτονικές πολιτικές επιλογές, το βιβλίο που κάποια στιγμή θα γραφτεί θα πρέπει να έχει την χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Το περιεχόμενό του τουλάχιστον, μοιραία θα προσφέρεται από την εκδοχή αυτής της κυβερνώσας αριστεράς, που έπειτα από τέσσερα χρόνια ασυδοσίας, βρίσκεται σιγά σιγά προ αλλεπάλληλων δυσάρεστων εκπλήξεων.

 

Μία λοιπόν από τις τελευταίες αυτοκτονικές επιλογές είναι και αυτή που επιβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ την προηγούμενη Παρασκευή. 

 

Επειδή κάποιοι βουλευτές σιγά σιγά και δειλά δειλά άρχισαν να αγνοούν το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ εν όψει εκλογών, ο κ. Τσίπρας θεώρησε σοφό να τους «κόψει την φόρα». 

 

Και είπε ότι όποιος ξανατολμήσει κάτι τέτοιο και εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ, θα βρεθεί εκτός κόμματος, δηλαδή εκτός ψηφοδελτίων. 

 

Οι μόνοι που έχουν έως τώρα τολμήσει κάτι τέτοιο ήταν πάντως οι βουλευτές Σάκης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σεβαστάκης (Η εκλεκτή του Πρωθυπουργού, Ρένα Δούρου είναι εκτός συναγωνισμού…). Εδώ που τα λέμε, πρόκειται και για δύο από τα ελάχιστα πρόσωπα που όταν εμφανίζονται, δίνουν μία εικόνα διαφορετική για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Πρωθυπουργός όμως ξέρει καλύτερα…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:58 - 10 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.