ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο πράσινος ΣΥΡΙΖΑ ή το χρώμα του "κόμματος Τσίπρα"

Ο πράσινος ΣΥΡΙΖΑ ή το χρώμα του "κόμματος Τσίπρα" Κύριο

10:31 - 11 Ιουν 2019
Γρηγόρης Νικολόπουλος

Γράφει ο Γρηγόρης Νικολόπουλος

Πολύ πράσινο - ακριβώς όσο και κόκκινο - είχε το φόντο που επέλεξε η κυβέρνηση για την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μουσικής. Η επιλογή προφανώς σηματοδοτεί τη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ να προσελκύσει τους ψηφοφόρους του πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν ΚΙΝΑΛ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του πρωθυπουργού να απορροφήσει κορυφαία στελέχη του.

Συνηθισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικοινωνιακές λύσεις, βρήκε τον τρόπο να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους της Φώφης η οποία ήδη έχει κάνει το πρώτο βήμα να διώξει αρκετούς Πασόκους και ΚΙΝΑλίτες μετά την αποπομπή Βενιζέλου και τις παραιτήσεις πολλών στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

Το χρώμα βέβαια δεν αρκεί για να υποδηλώσει την μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την ψευδεπίγραφη "ριζοσπαστική αριστερά" στο χώρο του κέντρου, όμως ίσως προιδεάζει ποιό θα είναι το χρώμα του νέου κόμματος που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσωπικό του μέλλον, αφού ενδέχεται μετά την επερχόμενη μεγάλη εκλογική του ήττα να αμφισβητηθεί εντόνως από κυβερνητικά στελέχη αλλά και από την Κουμουνδούρου.

Γ.Ν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.