ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνωστισμός στο ΚΙΝΑΛ για την… τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Συνωστισμός στο ΚΙΝΑΛ για την… τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Κύριο

14:04 - 12 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν περιορίζεται μόνο στην εξόφθαλμη περίπτωση του Βαγγέλη Βενιζέλου η τακτική της Φώφης Γεννηματά να φτιάξει για τους δικούς της λόγους ένα κομματίδιο με προσωπικά χαρακτηριστικά.

Και αντίθετα με τα όσα ψελλίζουν οι εκπρόσωποι του κόμματος περί ενότητας, αδελφοσύνης, συστράτευσης κλπ. στο όνομα της δημοκρατικής παράταξης, άλλα γίνονται στην πράξη.

Με την ανακοίνωση και του Γιάννη Σγουρού ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, το πρόβλημα φωτίστηκε ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος στην Νότια Β’ Αθήνας. Όμως φάνηκε ότι αυτό δεν έβρισκε σύμφωνη την κ. Γεννηματά για πολλούς και διάφορους λόγους, προώθησης δικών της εκλεκτών κατά κύριο λόγο. Ετσι, αρνήθηκε στον πρώην περιφερειάρχη. Εν συνεχεία εκείνος ζήτησε την τελευταία μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όμως την ίδια ζήτησε για τους δικούς του λόγους και ο Παύλος Γερουλάνος, σε άλλη συνάντηση. Πλην όμως, η κυρία Γεννηματά ήθελε να την προτείνει όπως και έκανε στον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Με το γενικό κουλουβάχατο που προκλήθηκε, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν είχε απαντήσει σε κανέναν έως και την Δευτέρα. Τότε αποφάσισε και ο Σγουρός να την βγάλει από την δύσκολη θέση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Όπως αποδεικνύεται, πέραν της επιστράτευσης της Βάνας Μπάρμπα, η κυρία Γεννηματά δεν είναι σε θέση (ή σε διάθεση) να διαχειριστεί ούτε τον… συνωστισμό για την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μένει να φανεί αν το ΚΙΝΑΛ θα συγκεντρώσει ποσοστό ικανό ώστε να εκλέξει έστω τον πρώτο...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.