ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μήπως έστειλε και ανθοδέσμη η Φώφη στον Βενιζέλο;

Μήπως έστειλε και ανθοδέσμη η Φώφη στον Βενιζέλο; Κύριο

12:28 - 14 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στο ΚΙΝΑΛ το έχουν ψιλοτερματίσει με το θέμα του Βαγγέλη Βενιζέλου και την καταστροφική επικοινωνιακή του διαχείριση, πέραν του ζητήματος ουσίας που είναι και πολύ σοβαρότερο.

Αφότου έγινε ό,τι έγινε και ειπώθηκε ό,τι ειπώθηκε, κάποιος σκαρφίστηκε  να στήσει ένα σκηνικό με μία άδεια καρέκλα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την προηγούμενη Τετάρτη, πάνω στην οποία είχε τοποθετηθεί ένα χαρτί με το όνομα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ότι και καλά δηλαδή τον περίμεναν και ότι δικό του θέμα θα ήταν αν θα πήγαινε ή δεν θα πήγαινε.

Γνώριζαν ότι δεν πήγαινε, θα όφειλαν να αναμένουν ότι ένα υψηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης το διαθέτει ο κ. Βενιζέλος. Ήθελαν απλώς να στήσουν ένα σκηνικό ώστε να πουν «εκεί ήταν η θέση του, εκείνος επέλεξε να μην έλθει». Μόνο που εδώ και δύο εβδομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η κ. Γεννηματά και η παρέα της, ότι δεν είναι εκεί η θέση του Βενιζέλου. Του το είπαν ξεκάθαρα, αν και άκομψα, ότι δεν τον θεωρούν αρκούντως προοδευτικό…

Η ατυχία τους ήταν ότι όσο έστηναν αυτό το γελοίο σκηνικό με την καρέκλα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπέστη μία αρκετά σοβαρή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και έτρεχε άρον άρον στα χειρουργεία.

Κατόπιν αυτού, το πρωί της Πέμπτης οι παρατρεχάμενοι της Φώφης έτρεχαν να στήσουν άλλη παράσταση, διακινώντας ότι η πρόεδρος δήθεν επικοινώνησε με τον Βενιζέλο. «Και τι να είπαν άραγε;», αναρωτήθηκαν εύλογα οι περισσότεροι. Μετά από ένα βηχαλάκι αμηχανίας, η απάντηση ήταν ότι εκείνη τηλεφώνησε μεν, αλλά δεν τον βρήκε και έτσι έστειλε ένα sms για τα περαστικά.

Μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει αν υπήρξε τηλεφώνημα ή αν απλώς εστάλη ένα γραπτό μήνυμα.

Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι η Φώφη έστειλε και ανθοδέσμη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.