ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ: Το επίκαιρο συνέδριο του Β. Βενιζέλου με θέμα την μεσαία τάξη

Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ: Το επίκαιρο συνέδριο του Β. Βενιζέλου με θέμα την μεσαία τάξη Κύριο

12:56 - 18 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σε μία ιδιαίτερη συγκυρία ξεκινά την Τετάρτη 19 Ιουνίου το τρίτο συνέδριο του e-κύκλου του Βαγγέλη Βενιζέλου. Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και μερικές εβδομάδες αφότου ο κ. Βενιζέλος αποχαιρέτισε την Βουλή και το ΚΙΝΑΛ, η διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Divani Caravel, φαντάζει ως η πλέον επίκαιρη και διεξοδική προσέγγιση του προβλήματος της χώρας.

Κεντρικό θέμα είναι η ανασύσταση της μεσαίας τάξης, ένα ζήτημα όχι μόνο με οικονομικές προεκτάσεις και διαστάσεις, αλλά με πολλαπλές επιδράσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Οι παρουσίες στο συνέδριο έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες και αναλυτές,

Στις εργασίες του Συνεδρίου, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την «Συμεών Τσομώκος Α.Ε.», συμμετέχουν συνολικά 51 ομιλητές σε 7 Κύκλους συζητήσεων.

Οι εργασίες και συζητήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 20 Ιουνίου με ομιλία του κ. Βενιζέλου στις 19:30.

  

Διαβάστε στο Συνοδευτικό Υλικό αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 13:58 - 19 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.