ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Στου Μανώλη την ταβέρνα», αντί πολεμικών εμβατηρίων…

«Στου Μανώλη την ταβέρνα», αντί πολεμικών εμβατηρίων… Κύριο

13:24 - 18 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι εξηγήσεις κάποιες φορές είναι πολύ πιο απλές από ό,τι νομίζει κανείς. Όπως για παράδειγμα φαίνεται να συμβαίνει με την νέα εκδροχή της ελληνοτουρκικής κρίσης και τους λόγους τους οποίους κρίθηκε ότι πρέπει να συγκληθεί εκτάκτως και εσπευσμένως το ΚΥΣΕΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Αφότου λοιπόν ο Πρωθυπουργός μιλώντας έξω από το Μαξίμου στα όρθια διαβεβαίωσε τους Ελληνες ότι είναι ασφαλείς και ότι έτσι πρέπει να αισθάνονται, παρόλο που δεν είχαν πολυκαταλάβει ότι υπάρχει απειλή για την ασφάλειά τους, ο απερχόμενος υπουργός Αμυνας, επέλεξε έναν δικό του τρόπο ώστε να πείσει και να βοηθήσει να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας.

Όπως αποκάλυψε σε σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ το OneTV, ο κ. Αποστολάκης προτίμησε να πάει με την παρέα του και να φάει ψάρια σε ταβέρνα στον Σχοινιά λίγες ώρες μετά από την κρίσιμη, υποτίθεται, συνεδρίαση.  

Μάλλον δηλαδή, τα πράγματα δεν είναι και τόσο κρίσιμα, ώστε να τον κρατούν κλεισμένο στο γραφείο του στο Πεντάγωνο και να παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις τουρκικές κινήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο…

Από την άλλη, στις ταβέρνες κάποιες φορές εκδηλώνονται κρίσεις και δράματα. Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι συμβαίνει στου Μανώλη την ταβέρνα, που «έπεσε μία τουφεκιά και ανοίξαν τα βαρέλια και χυθήκαν τα κρασιά».

«Ε ρε τζουμ 31, ε ρε τζουμ 32, ε ρε τζουμ 33 και μισό», θα μπορούσαμε να τραγουδάμε αντί πολεμικών εμβατηρίων...

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.