ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εληξε η αγωνία και της Παπακώστα: θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εληξε η αγωνία και της Παπακώστα: θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

11:48 - 20 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι πράγματι αρκετά χαριτωμένος ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μασκαρευτεί «προοδευτικός» κλπ. κλπ., αλλά την ίδια στιγμή να τακτοποιήσει και τους προθύμους... συντηρητικούς που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα.

Έτσι, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ως σκιά του εαυτού του περιφέρεται και κάνει ξέπνοα κηρύγματα για την δημοκρατική παράταξη, την κακή δεξιά που έρχεται και διάφορα άλλα τέτοια, σχεδόν στα μουλωχτά βάζει στα ψηφοδέλτιά του και τους καραμανλικούς (κατά δήλωσή τους…) που βρήκαν πολιτικό καταφύγιο σε υπουργικές καρέκλες, όταν εγκατέλειψε το πλοίο ο Πάνος Καμμένος.

Αυτό συνέβη με τον Τέρενς Κουίκ, το όνομά του οποίου έλειπε από τις πρώτες ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων, αλλά τελικά κατάφερε να του δώσουν μία ευκαιρία στην βόρεια Β’ Αθήνας.

Μεγαλύτερη ήταν όμως η αγωνία της Κατερίνας Παπακώστα. Περίμενε, περίμενε, ανησυχούσε… Αναγκάστηκε έως και να πάει να παρακολουθήσει, μόνη της σε μία γωνία, δίπλα στα κιγκλιδώματα την ομιλία του Τσίπρα στο Θησείο. Τελικά, έληξε και για εκείνην το μαρτύριο.

Και στο παρά ένα, συμπεριλήφθηκε στην λίστα των υποψηφίων στην νότια Β’ Αθήνας. Υπό μία έννοια, εκεί είναι τα μαρμαρένια αλώνια του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υποψήφιος θα είναι ο Παππάς, ο Θεοχαρόπουλος, ο Ξυδάκγς, ο Μπαλάφας, η Φωτίου και η Ραλία Χρηστίδου…

Τώρα μένει να φανεί αν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησαν την προσφορά των προθύμων, ή αν θα αποδειχθούν αγνώμονες  και άκαρδοι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.