ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Νοτοπούλου έκανε τον Αντετοκούνμπο ΣΥΡΙΖΑ. Τον ρώτησε;

Η Νοτοπούλου έκανε τον Αντετοκούνμπο ΣΥΡΙΖΑ. Τον ρώτησε; Κύριο

13:59 - 26 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ελληνικό φαινόμενο της σύγχυσης και της εθνικοποίησης μίας προσωπικής επιτυχίας, αθλητικής, καλλιτεχνικής, επιστημονικής ή άλλης, φανερώθηκε με τον πλέον ακραίο τρόπο με αφορμή την ανακήρυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ.

Τα καθιερωμένα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών και υποψηφίων πλημμύρισαν τα κοινωνικά δίκτυα, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και άλλοι έβαλαν στο στόχαστρο τον Κυρανάκη και τις τραβηγμένες δηλώσεις του περί επιδομάτων μόνο σε Ελληνόπουλα, όμως υπήρξε και μία περίπτωση όπου μία υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το τερμάτισε.

Η επικοινωνιακή ομάδα της Κατερίνας Νοτοπούλου έφτιαξε και ανήρτησε στο Instagram μία κανονική (ηλεκτρονική) κομματική αφίσα, με τα εμβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και διάφορα αφελή συνθήματα, θέλοντας με κραυγαλέο τρόπο να οικειοποιηθεί την προσωπική επιτυχία του υπεραθλητή και χρησιμοποιώντας και την εικόνα του. Για την ακρίβεια δύο εικόνες του, μία την εμφάνιση των Bucks και μία με της Εθνικής Ελλάδος.

Πέραν της εξόφθαλμης προσπάθειας καπήλευσης του θέματος, υπάρχει όμως και μία αρκετά σημαντική λεπτομέρεια. Τόσο η εικόνα όσο και το όνομα του αθλητή εν προκειμένω έχουν τεράστια εμπορική αξία και με αυτά στην Αμερική και στο ΝΒΑ δεν παίζουν. Και πέραν αυτού δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι η Νοτοπούλου επικοινώνησε με τον Giannis ώστε να έχει έστω την δική του άδεια να τον χρησιμοποιήσει για προεκλογικούς σκοπούς…

Ίσως και να ελήφθησαν εν τέλει και κάποια μηνύματα ή κάποιοι να φρόντισαν να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους, μην τυχόν υπάρξουν και τίποτε νομικές περιπλοκές και γι’ αυτό οι σχετικές αναρτήσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου τελικά να αποσύρθηκαν…

Τελευταία τροποποίηση στις 19:14 - 26 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.