ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάλι καλά που τσιμπάνε και κάτι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ…

Πάλι καλά που τσιμπάνε και κάτι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ… Κύριο

04:25 - 28 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

«Πιο καλή μοναξιά», θα μπορούσε να είναι η μουσική υπόκρουση σε πολλές συγκεντρώσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Το κοινό είναι λιγοστό, πιθανώς και να πρόκειται για προσωπικούς φίλους ή και συγγενείς και πάντως το ενδιαφέρον μειωμένο.

Δύσκολο πλέον να πεις κάτι και να πείσεις κάποιον, πού να τρέχει κιόλας ο κόσμος μέσα στο κατακαλόκαιρο…

Υπό αυτές τις συνθήκες, πιθανώς πολλοί από τους υποψηφίους να αναρωτιούνται και ποιο το νόημα σε όλα αυτά. Μήπως είναι όλα μάταια;

Κάτι τέτοιο μπορεί πάντως να διακρίνει στο ύφος του υποψηφίου στην βόρεια Β’ Αθηνών Κ. Ζαχαριάδη. Η φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter είναι από πρόσφατη συγκέντρωσή του (σε καφέ-μεζεδοπωλείο;) στον Χολαργό και οι συνοδευτικές του φράσεις θυμίζουν απελπιστικά τις ημέρες που η είσοδος στην Βουλή γέμιζε με αγωνία τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με συναγωνιστές και φίλους στο Χολαργό. Τσιμπάμε κάτι και λέμε και τα πολιτικά μας... Προχωράμε δυναμικά μέχρι την τελευταία μέρα, δεν χαρίζουμε καμία ψήφο στην αποχή και στη συντήρηση του Μητσοτάκη», έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης.

Είναι φανερό από την φωτογραφία ότι οι συναγωνιστές και φίλοι περισσότερο τσιμπάνε κάτι παρά ασχολούνται με τα πολιτικά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι είναι κι αυτό. Πού να τους είχε και ξεροσφύρι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.