ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το τελευταίο καταφύγιο του Αλέξη

Το τελευταίο καταφύγιο του Αλέξη Κύριο

12:11 - 30 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα δοκίμασε όλα ο Αλέξης Τσίπρας και φαίνεται ότι τίποτε δεν πιάνει.

 

Ενταση, πόλωση, κινδυνολογία, εκβιαστικά διλήμματα, επιστροφή στο αντιμνημονιακό παρελθόν, προσωπικές επιθέσεις στον Μητσοτάκη, απαγκίστρωση από τον Καραμανλή, αγιογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου…

 

Τίποτε δεν φαίνεται να αλλάζει την εκλογική του μοίρα και στο διάστημα που αναμένουν οι περισσότεροι έως τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι το εύρος της ήττας του. 

 

Αφότου λοιπόν όλα τα κλασικά προεκλογικά κόλπα αποδείχθηκαν «άσφαιρα», ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο τελευταίο καταφύγιο. Πόζαρε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με ένα κουτάβι, το οποίο μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι είναι θηλυκό, αφού πρόκειται για την «νέα του φίλη».

 

Προφανώς είναι μία απόπειρα να συγκινήσει τα πλήθη που λυγίζουν στα κοινωνικά δίκτυα με αναρτήσεις ζώων, βρεφών και άλλων συγκινητικών. 

 

Πιθανώς όμως και να είναι και μία δια της πλαγίου υπενθύμιση του πόσο απάνθρωπος είναι ο Μητσοτάκης, αφού προ ημερών οι δικοί του βασάνιζαν τάχα μία θαλάσσια χελώνα στην Κρήτη για να ευχαριστήσουν τον αρχηγό τους. Ετσι τουλάχιστον μετέδιδαν τα ΣΥΡΙΖΑϊκά μέσα. 

 

Πάντως κάποιοι συγκινήθηκαν πράγματι. Και πρώτος από όλους ο Τέρενς Κουίκ που έσπευσε να γράψει κάτι γλυκανάλατα στο twitter

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.