ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θα περάσουν οι εκλογές και ο Τσίπρας ακόμη θα ζητάει dabate…

Θα περάσουν οι εκλογές και ο Τσίπρας ακόμη θα ζητάει dabate… Κύριο

13:52 - 01 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ως μεγάλη στρατηγική κίνηση παρουσιάζει ο Αλ. Τσίπρας την εμφάνισή του στον ΣΚΑϊ το βράδυ της Τρίτης, η οποία όπως ισχυρίζεται με κάτι αμήχανες αναρτήσεις στο twitter, ήταν εισήγηση ενός ανώνυμου θαυμαστή του.

Πιθανώς δεν έχει επίγνωση ούτε και σε αυτήν την περίπτωση του στοιχείου του γελοίου, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Ούτε και συναίσθηση του τι μπορεί να αντιμετωπίσει όταν βρεθεί αντιμέτωπος με δημοσιογράφους τους οποίους οι μηχανισμοί της συριζαϊκής προπαγάνδας έχουν κατά καιρούς χαρακτηρίσει από φερέφωνα έως ξευτίλες.

Η χαριτωμένη νέα εκδοχή της στρατηγικής της συριζαϊκής απόγνωσης εκφράζεται με ένα ενδιαφέρον εφεύρημα. Το περιέγραψε στο twitter ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, γράφοντας: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον». Σύντροφοί του το είπαν πιο γλαφυρά, όπως ο Κ. Ζαχαριάδης που έγραψε ότι στον ΣΚΑΪ θα υπάρχει μία κενή καρέκλα για τον Μητσοτάκη.

Δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ο κ. Τσίπρας ότι έχει εκλείψει μία βασική προϋπόθεση που θα του επέτρεπε να λέει αυτά τα λόγια: ότι είναι διεκδικητής της Πρωθυπουργίας. Δεν είναι.

Και από μία άλλη άποψη, δεν πήρε μαθήματα από την αντίστοιχη αποτυχημένη επιλογή της Ρένας Δούρου που καλούσε απεγνωσμένη σε debate τον Γ. Πατούλη και έμεινε να λέει μόνη της διάφορα ακατανόητα στα μνημειώδη προεκλογικά της σποτάκια;

Ποιος ξέρει, μπορεί ο Πρωθυπουργός να συνεχίσει να ζητάει debate και μετά τις εκλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.