ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ενας γεροντοέρωτας για τον Αλέξη

Ενας γεροντοέρωτας για τον Αλέξη Κύριο

13:47 - 02 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εως και τώρα είχαμε έναν ομολογημένο έρωτα για τον Αλέξη Τσίπρα. Ηταν αυτός της Θεοδώρας Μεγαλοοοικονόμου, η οποία έγραφε στιχάκια και τραγούδια και είχε πει και το αλησμόνητο: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»! Πλέον έχουμε και δεύτερο έρωτα για τον Πρωθυπουργό, πλατωνικού τύπου, μπορεί κάποιος να υποθέσει βασίμως. Εκδηλώθηκε από τον Κ. Ζουράρι, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του αν τον εμπνέει ο κ. Τσίπρας ως πολιτική προσωπικότητα.

Είπε τα εξής: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα γιατί… εγώ τον λέω “το αγόρι μου”, είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό».   

Έπειτα από λίγο όμως δεν συγκρατήθηκε και «το απογείωσε»: «Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος έλληνας Πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί είναι ο καλύτερος έλληνας Πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο».  

Ο έρως αυτός όμως, έκανε τον κ. Ζουράρι ασυγκράτητο. Ισως και να είχε ακούσει τον κ. Τσίπρα το προηγούμενο βράδυ όταν ενέταξε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του στην βενιζελική  παράταξη. Επιχείρησε μάλιστα και να το πάει ακόμη παραπέρα, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας  δεν είναι ο καλύτερος έλληνας Πρωθυπουργός «μετά» τον Βενιζέλο. Γιατί και πώς:   «Μαζί με τον Βενιζέλο… γιατί ο Βενιζέλος έκανε μεγάλα λάθη. Ο Αλέξης έκανε μικρά λάθη», προσέθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.