ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πολιτική ιλαροτραγωδία

Πολιτική ιλαροτραγωδία Κύριο

15:17 - 02 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις και επιλογές του ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει από κάτι που δεν είχε καν φανταστεί.

Επιδεικνύοντας την αλαζονεία και την περιφρόνησή του για πολιτικούς αντιπάλους αλλά ακόμη και για το ίδιο του το κόμμα, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Και είναι βέβαιο ότι όλα θα τα χρεωθεί ο ίδιος χωρίς καμία δυνατότητα να μιλήσει για συλλογικές ευθύνες και διάφορα άλλα τέτοια, τετριμμένα και αδιάφορα.

Αποκορύφωμα ήταν οι τελευταίες του πιρουέτες. Αρχικά είπε ότι δεν μπορεί να είναι στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου, λόγω συμμετοχής του στην Σύνοδο Κορυφής. Τελικά η Σύνοδος Κορυφής  παρατάθηκε. Αλλά ο Τσίπρας έφυγε και πήγε να μιλήσει στο Ηράκλειο. Και στην δεύτερη ημέρα της δεν θα είναι εκεί. Επειδή θα δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Και πού να φανταστεί κανείς ότι πριν από ενα, ενάμισι μήνα έλεγε ότι θα άλλαζε την Ευρώπη και άλλα τέτοια. 

Παράλληλα, εκστομίζει διάφορες ακρότητες και πολιτικές ασυναρτησίες, όπως ότι είναι ο συνεχιστής του Βενιζελισμού ή ότι ο Βενιζέλος ήταν ο προπομπός της Αριστεράς ή κάτι τέτοιο…

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας, τώρα στην πιο δύσκολη στιγμή του, αποκαλύπτεται. Φανερώνεται το πραγματικό του πολιτικό και προσωπικό ανάστημα.

Και μπαίνει στο πεδίο της πολιτικής ιλαροτραγωδίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.