ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο έντρομος Πλεύρης στην Πλατεία και ο Αδωνις στην κλούβα…

Ο έντρομος Πλεύρης στην Πλατεία και ο Αδωνις στην κλούβα… Κύριο

12:29 - 04 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το θέμα της ασφάλειας, του νόμου και της τάξης εν γένει, έχει βρεθεί πολύ ψηλά στην προεκλογική ατζέντα της ΝΔ. Πιθανώς και να συμβαίνει ορθώς αυτό.

Δεν σημαίνει όμως ότι μπορούν και όλοι να υποστηρίξουν την ατζέντα αυτή με την δέουσα αποφασιστικότητα και το απαιτούμενο θάρρος.

Σε μία τέτοια άσκηση για παράδειγμα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, Θάνος Πλεύρης πήγε ξημερώματα τξης Τετάρτης στην πλατεία και γύρισε ένα βίντεο, στο οποίο έλεγε ότι σπάει το άβατο και άλλα τέτοια. Τα έλεγε όμως ψιθυριστά και με τόσο εμφανή αγωνία μήπως και τον δει ή ακούσει κάποιος, ενώ έτρεξε και να βγει από το πλάνο προτού καν τελειώσει τις φράσεις του, που το στιγμιότυπο είχε εν τέλει κάτι το κωμικό.

 

Μετά τον Πλεύρη, σε μία άλλη επικοινωνιακή του άσκηση ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε κάτι μάλλον πιο εμπνευσμένο. Επισκέφτηκε την περιοχή, αλλά και την κλούβα των ΜΑΤ η οποία σταθμεύει μονίμως στο Πολυτεχνείο. Μπήκε μάλιστα μέσα, μίλησε και φωτογραφήθηκε με τους αστυνομικούς, τους οποίους και αποκάλεσε «ήρωες της δημοκρατίας».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.