ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μία λαμπρή σελίδα της νεότερης Ιστορίας μας: Η μάχη του… ΣΚΑΪ!

Μία λαμπρή σελίδα της νεότερης Ιστορίας μας: Η μάχη του… ΣΚΑΪ! Κύριο

01:36 - 05 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εδώ και μερικές ημέρες η ελληνική Ιστορία έχει εμπλουτιστεί με μία ακόμη ηρωική σελίδα. Κάπου δίπλα στην μάχη του Μαραθώνα, την ναυμαχία της Σαλαμίνας, την μάχη στα Δερβενάκια, το Σούλι, την μάχη της Κρήτης, θα προστεθεί άλλη μία.

Είναι η μάχη του ΣΚΑΪ!

Δόθηκε στις 2 Ιουλίου του 2019 και εκεί ο ηρωικός Πρωθυπουργός της χώρας πολέμησε εχθρούς σκληρούς και μοχθηρούς. Ήταν δημοσιογράφοι. Οι οποίοι ως γνωστόν από αυτόν τον συγκεκριμένο Πρωθυπουργό αντιμετωπίζονται ως εχθροί, όταν δεν τον λιβανίζουν και όταν λένε και γράφουν πράγματα που δεν του αρέσουν.

Και τα τηλεοπτικά στούντιο που δεν είναι της ΕΡΤ, θεωρούνται γήπεδο του αντιπάλου και η συνέντευξη «αγώνας εκτός έδρας»…

Για όσους απορούν, τα είπε όλα αυτά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα. Οι ακριβείς φράσεις ήταν οι εξής:

«Εγώ, όμως, χθες αποφάσισα να δώσω τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να βγάλει ανοιχτά συμπεράσματά του. Αποφάσισα να δώσω τη μάχη του ΣΚΑΙ. Πήγα και έδωσα αυτή τη μάχη εκτός έδρας, σε εχθρικό γήπεδο. Πήγα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που έχει επιλέξει να μας πολεμά χωρίς αύριο, ένα κανάλι που παράγει επί της ουσίας όλη την επικοινωνιακή στρατηγική του κ. Μητσοτάκη. Και νομίζω οι εκατομμύρια συμπολίτες μας που παρακολούθησαν τη χθεσινή συζήτηση έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους».

Ορθώς νομίζει, οι πολίτες πρέπει να έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Τι τον κάνει όμως βέβαιο ότι τα συμπεράσματα αυτά συμπίπτουν με τα δικά του;  

Τελευταία τροποποίηση στις 17:41 - 04 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.