ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το γέλιο του Τσίπρα που πάγωσε τον Σρόιτερ - και τους πάντες...

Το γέλιο του Τσίπρα που πάγωσε τον Σρόιτερ - και τους πάντες... Κύριο

13:56 - 05 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν πρέπει να έχουν δοθεί περισσότερες συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών απ’ ό,τι σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία του 2019. Καθημερινώς, σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και σάιτ, οι Μητσοτάκης και Τσίπρας μιλούν για όλα, προσπαθούν να βρουν κάποια πρωτότυπη ιδέα πολιτικού μάρκετινγκ και ελπίζουν να μην κάνουν γκάφες και λάθη.

Κάποιες φορές όμως, η γκάφα είναι αναπόφευκτη. Ειδικώς αν δεν μπορεί κάποιος να κρυφτεί και να καμουφλάρει πολύ συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην συνέντευξη του Αλ.  Τσίπρα στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης. Ήταν μία συνέντευξη που αποσκοπούσε στο να αναδειχθεί η πιο ανθρώπινη πλευρά του Πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτής της απόπειρας ανθρώπινης προσέγγισης, η κουβέντα έφτασε στις πρώτες στιγμές του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού. Αρχισε να γελά.

Και μέσα σε αυτά τα γέλια, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει, θυμήθηκε την στιγμή που χτυπούσε το τριψήφιο τηλέφωνο. Εκείνος δεν το έβρισκε, αλλά τελικά το σήκωσε. Ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οποίος του ανακοίνωσε ότι είχε πέσει ένα μαχητικό σε επίδειξη στην Ισπανία. Τι ποδαρικό! Ακολούθησαν τρανταχτά γέλια από τον κ. Τσίπρα.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ έδειξε να παγώνει.

Πώς να μην παγώσει, άλλωστε; Ο Πρωθυπουργός της χώρας γελούσε βροντερά με ένα περιστατικό στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο δύο σμηναγοί: Ο Αθανάσιος Ζάγκας και ο Παναγιώτης Λάσκαρης.

Αυτό που προξενεί απορία είναι όχι μόνο ότι γελούσε ο Πρωθυπουργός, αλλά ότι δεν κόπηκε το στιγμιότυπο, καθώς η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη. Δεν κατάλαβε καν τι έκανε –αν το είχε καταλάβει θα φρόντιζαν οι σύμβουλοί του στα της επικοινωνίας να κόψουν το στιγμιότυπο αφού η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:04 - 05 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.