ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εφυγαν κι άφησαν πίσω τους… μπίχλα και τσιγαρίλα

Εφυγαν κι άφησαν πίσω τους… μπίχλα και τσιγαρίλα Κύριο

14:30 - 09 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όχι ότι θα ήταν ρεαλιστικό να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό, αλλά η κατάσταση που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι δεν ήταν καθόλου κολακευτική για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του.

Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες που μίλησαν στην «Καθημερινή», το Μέγαρο Μαξίμου μύριζε τσιγαρίλα, ενώ πολλές πόρτες ήταν κλειστές και κλειδωμένες και χρειάστηκε να επιστρατευθούν ειδικοί κλειδαράδες για να λύσουν το πρόβλημα.

Φαίνεται ότι το πνεύμα Πολάκη είχε εμποτίσει τους τοίχους και τις κουρτίνες του Μεγάρου, έστω κι αν ο αψύς Κρητικός δεν ήταν συχνός επισκέπτης…

Μπορεί κάποιος να υποθέσει πάντως ότι κάποια στιγμή σύντομα θα αρχίσουν εργασίες γενικής αποκατάστασης στην Ηρώδου Αττικού 19.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το Μαξίμου στο εξής θα έχει μάλλον περιορισμένη χρήση, καθώς ελάχιστες υπηρεσίες θα στεγαστούν εκεί.

Πιθανώς να μετατραπεί σε χώρο υποδοχής ξένων ηγετών ή εθιμοτυπικών συναντήσεων, ενώ παραμένει να ξεκαθαρίσει αν και οι συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου θα γίνονται εκεί ή στην  νέα έδρα της κυβέρνησης, στο κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.