ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σκουρλέτης προβλέπει… πτώση της κυβέρνησης!

Ο Σκουρλέτης προβλέπει… πτώση της κυβέρνησης! Κύριο

14:30 - 11 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Φαίνεται ότι θα πάρει κάποιον καιρό έως ότου συνηθίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ την νέα πολιτική πραγματικότητα και συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Προς το παρόν σχεδόν πανηγυρίζουν για το 31,5% των εκλογών και θεωρούν ότι όπου να ΄ναι η κυβέρνηση της ΝΔ… πέφτει.

Στο πνεύμα αυτό και προφανώς κατόπιν σοβαρών πολιτικών αναλύσεων, προτού ακόμη η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης προέβλεψε την πτώση της!

Μιλώντας στο News247 και απαντώντας στην ερώτηση αν πιστεύει πως η νέα κυβέρνηση θα είναι 4ετιας, είπε ότι δεν νομίζει πως υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Είναι τόσο ευμετάβλητες οι συνθήκες και άμα η νέα κυβέρνηση, που δείχνουν όλες οι κινήσεις της, αποφασίσει να τα βάλει με μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μάλλον δεν θα αντέξει 4ετία», εκτίμησε ο κ. Σκουρλέτης.

Ως προς την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συντελείται εκ των πραγμάτων με την μεταφορά ψηφοφόρων, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Το ΠΑΣΟΚofication είναι κάτι το τοξικό. Δεν θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ, να αναπαράξουμε λάθη του παρελθόντος. Να πάει στον οφθαλμίατρο όποιος θεωρεί ότι αντιγράφουμε τον Παπανδρέου».

Στην Μαριλίζα και τον Ραγκούση τα είπε αυτά; Και ιδίως ως προς το τελευταίο, μήπως ενοχληθεί λίγο ο κ. Τσίπρας;

Τελευταία τροποποίηση στις 01:49 - 12 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.