ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρουβίκωνας προκαλεί Χρυσοχοΐδη. Ποια θα είναι η αντίδραση; Κύριο

12:20 - 16 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με κεκτημένη ταχύτητα και με βάση μία συνήθεια που έγινε… λατρεία, ο Γ. Καλαϊτζίδης, γνωστός τα τελευταία χρόνια ως «ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα», επιχειρεί να ανοίξει διάλογο με την νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Μέσω facebook άρχισε να εκτοξεύει απειλές και να προκαλεί, διατυπώνοντας εκτιμήσεις για τις επόμενες ενέργειες της Αστυνομίας και «προειδοποιώντας» για τις «έτοιμες απαντήσεις» που έχει η οργάνωση, που επικράτησε να αποκαλείται «συλλογικότητα». 

 

Όπως έγραψε στο Facebook, η Αστυνομία θα εφαρμόσει τακτικές «σοκ και δέους» με σκοπό «την ψυχική αποδιοργάνωσή μας και την πρακτική μας «παράλυση». 

Παράλληλα, «αποκαλύπτει» τα επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας, όπως ότι σκοπεύει να «εκκενώσει το ΒΟΞ μέσα στον Αύγουστο» και μάλιστα σε επιχείρηση που θα γίνει τα ξημερώματα και ότι θα γίνουν «δυναμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών», και διάφορα άλλα. 

 

Εν όψει αυτών προσθέτει ότι «θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από τις κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων». Και απειλεί ότι η «πρωτοβουλία θα οδηγήσει στο δόγμα «κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος».

Το θέμα από εδώ και πέρα είναι αν η νέα ηγεσία του υπουργείου θα ανεχτεί τις ανοησίες που ανέχθηκαν οι προκάτοχοί της, ή αν θα ενεργήσει δεόντως, ώστε να τελειώσουν μία και καλή τα φαινόμενα των τελευταίων ετών…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.