ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μα καλά, τι έχουν στο μυαλό τους οι ΣΥΡΙΖΑίοι;

Μα καλά, τι έχουν στο μυαλό τους οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Κύριο

11:37 - 20 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τι μπορεί αλήθεια να σκέφτονται κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι, όταν κάνουν πλάκα με τον σεισμό της Αθήνας και την θεομηνία της Χαλικδικής, λέγοντας και γράφοντας πόσο γκαντέμης είναι ο Μητσοτάκης, επειδή όλα αυτά συνέβησαν με το που ανέλαβε την διακυβέρνηση;

Προφανώς θυμούνται την συμφορά στο Μάτι και τις συσκέψεις-παρωδίες και λένε τι καλά που τα έκαναν εκείνοι…

 

Τέτοιου τύπου εκδηλώσεις κακοψυχίας κυριαρχούν στα συριζαίικα κανάλια των κοινωνικών δικτύων αυτές τις ημέρες. Χαχανίζουν μεταξύ τους και οι υπόλοιποι τους παρακολουθούν με απορία ή αδιαφορία. 

 

Υπάρχουν όμως και άλλες ακατανόητες εκδηλώσεις από πρόσωπα τα οποία θεωρούνταν μετριοπαθή και συγκροτημένα. Όπως αυτή του Κ. Πουλάκη, πρώην γγ του υπουργείου Εσωτερικών επί των ημερών της εθνοσωτηρίου κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

 

Με στόμφο έκανε μία ανάρτηση στο facebook, όπου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα με τον πρώτο σεισμό, επειδή, λέει, του τηλεφώνησαν να συμμετάσχει σε μία υπηρεσιακή σύσκεψη, ενώ εκείνος είχε ήδη παραιτηθεί. «Με πήραν τηλέφωνο από την πολιτική προστασία να πάρω μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση ως ΓΓ του ΥΠ.ΕΣ.», έγραψε ο κ. Πολάκης.

Θεωρούσε ότι δεν το γνώριζαν και τον κάλεσαν για να σώσει την πατρίδα; Δεν του πέρασε από το μυαλό ότι για λόγους συνέχειας ή εν πάση περιπτώσει καλύτερης δυνατής ενημέρωσης και άμεσου συντονισμού, μπορεί κάποιοι να θεώρησαν ότι κάτι θα είχε να συνεισφέρει ο μέχρι προ ημερών γγ του ΥΠΕΣ; 

 

Κατά τα γραφόμενα από τον ίδιο, «στην απάντησή μου ότι έχω παραιτηθεί και να ειδοποιήσουν αυτόν που τοποθέτησαν, άκουσα, εμείς πάντως σας ειδοποιήσαμε». 

 

Μήπως να μην είχαν ειδοποιήσει «αυτόν που τοποθέτησαν»; Και να αναζητούσαν πανικόβλητοι τον Πουλάκη να τους σώσει; 

 

Μέχρι εκεί που μπορεί κανείς να σκεφτεί, σκέφτεται…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.