ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί κόπηκαν τα φτερά της Αχτσιόγλου; 

Γιατί κόπηκαν τα φτερά της Αχτσιόγλου;  Κύριο

11:54 - 22 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις πρώτες του εξετάσεις για τα διαπιστευτήρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη οι εσωτερικές διεργασίες και η προετοιμασία για το μεγάλο στοίχημα του Αλ. Τσίπρα.

 

Κατά μία εκδοχή αυτό συνίσταται στην απόπειρά του να ηγεμονεύσει στον χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς. Κατά μία άλλη, στο να δημιουργήσει ένα απολύτως ελεγχόμενο από τον ίδιο κόμμα, αρχηγικού ή «ανδρεοπαπανδρεϊκού» τύπου. 

 

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει αρχίσει το ψαλίδισμα των φτερών κάποιων στελεχών. Και φαίνεται ότι πρώτη στην σειρά ήταν η Εφη Αχτσιόγλου. 

 

Προεκλογικά της ανατέθηκε ο ρόλος της εκπροσώπου Τύπου. Δεν τα πήγε άσχημα, αλλά μάλλον εκείνη προβλήθηκε περισσότερο, παρά το κόμμα και οι θέσεις του. 

Ειδικώς όταν έκανε και εκείνο το βιντεάκι όπου ομολόγησε την σχέση της με τον Δ. Τζανακόπουλο, πολλοί «στράβωσαν». 

 

Είναι και που την είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ο Τσακαλώτος ως πιθανή διάδοχο του Τσίπρα, τα ψαλίδισμα ήλθε με συνοπτικές διαδικασίες και η θέση δόθηκε στον Χαρίτση. 

 

Οι φιλοδοξίες και οι βλέψεις των προσώπων μένει φυσικά να επιβεβαιωθούν και να εκδηλωθούν. Υπομονή υπάρχει, όλα θα φανούν στην ώρα τους…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.